Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 13 de novembre del 2010

Campionat de catalunya 2010: Vilanova de Prades

Aquest diumenge 9 de maig s'ha celebrat la 2ª prova puntuable per al Campionat de Catalunya de BikeTrial 2010 al Vendrell, puntuable a més per confeccionar la selecció Catalana per al Mundial d'aquest any que tindrà la primera prova a Vilanova de Prades (Tarragona).

La localitat del Vendrell ha acollit per segona vegada el campionat de Catalunya deBikeTrial, organitzat pel Patronat d'Esports de l'el Vendrell i el Club BikeTrial Costa Daurada, amb una bona participació de 52 pilots, que potser hauria estat major si nohubiese estat per l'amenaça de la pluja, que finalment no va aparèixer. El recorregut de 8 zones a dues voltes va ser bastant dur per a totes les categories i és així ja que s'apropa el mudial i és la forma per diferenciar i poder seleccionar als millors pilots.
Amb 6 zones naturals en la pedrera del Puig, zones de roca i pedra solta molt relliscosa, i dues zones artificials en el paddock de la carrera per apropar més al públic, que va ser abundant i animava molt als pilots, una d'elles en el riu i les altres amb cants rodats i tubs de formigó de STC, cotxes de desballestament de la policia local i bobines van resultar zones molt atractives i vistoses.

En categoria Elit, la màxima, sense la presència de Dani Comas, que no va poder assistir a la prova, Àngel Batlle va demostrar que està un pas per davant de la resta de rivals, va guanyar amb una bona diferència de 13 punts sobre el segon classificat, encara que reconeixia haver fet una dolenta primera volta amb 21 punts, ja que va arriscar i va fer 4 fiascos seguits, en la segona volta va tornar a arriscar i aquesta vegada va sortir bé, fent només 11 punts, ara és lider del campionat.

Segon va ser Jordi Rubio i tercer Ferrán Granollers; que a més són professors de les tres escoles de BikeTrial més potents de Catalunya, Costa Daurada Biketrial, la de Sabadell-Abant Bikes i la de Cessar Canyes pel mateix ordre de classificació; cambra va ser Ferrán Escudero i quinto el local i debutant a la categoria Daniel Tapioles, que va demostrar estar molt forta però va tenir mala sort, doncs va punxar fins a 3 vegades, seguit del reaparegut i mític Josep Vilalta, que va fer molt bones actuacions. Va haver-hi un total de 10 participants en aquesta categoria Elit.

En Sènior, Angel Nuñez va tornar a guanyar sobre Joan Ginesta, amb una bona diferència i tercer va ser el reaparegut Gerard Sebastià.

En Junior Aliex Calsina va quedar molt per davant de Nacho Heredia i Joan Canyella, quequedaron molt més ajustats.

En Minime, una de les categories amb més participació, Bernat Seuba es va tornar a imposar en una carrera molt complicada i tècnica, només amb 5 punts sobre els 20 deMarc Vilas, que va fer segon i Eric Rosers, tercer ja amb 50 punts.
En Benjamí, el germà petit dels Seuba, Marc Seuba també va arrasar i va guanyar amb 10 punts pels 56 que va fer l'aragonès Diego Tunez i els 60 punts de Sergi Segú, i és que les zones de les categories inferiors van resultar bastant complicades.
En Poussin Gerard Trueba va fer una gran carrera amb 17 punts, demostrant la seva tècnica i resultant vencedor, com ja va ser a Torredembarra, segon amb 19 punts Alan Rovira, que acaba de pujar a la categoria i malgrat tenir dos anys menys que la majoria de rivals ja els guanya amb comoditat, tercer va ser el turolense Raul Guimerà.

I en categoria Féminas, Lúa Vizcaino va ser la guanyadora seguida de Carla Caballé i Gemma Abant, que va fer les zones Rojas.