Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 12 de novembre del 2010

Campionat del món 2010: Darfo Boario Terme


Dos especialistes d'Òdena, Armand Mollà i Bernat Seuba, han aconseguit aquest cap de setmana proclamar-se campions del món de biketrial a Darfo Boario Terme, a Itàlia, en la segona i darrera prova puntuable. El masquefí Dani Gómez va ser sisè sènior.
Ambdós pilots s'havien classificat en primera posició a Vilanova de Prades (Tarragona) en l'arrencada de la competició, Armand Mollà en la categoria júnior i Bernat Seuba en la de mínime, i havien de defensar aquesta privilegiada plaça a les zones preparades per als italians. En el cas de Bernat Seuba, en va tenir prou de classificar-se segon, darrere Sergio Garcia, per mantenir el primer lloc mínime. Més complicat va tenir les coses Armand Mollà entre els júniors, ja que en un mal dia (va fer algunes errades a la primera volta) va acabar en sisena posició. Però en el recompte de punts i tenint en compte que els seus principals rivals també van fallar, es va poder proclamar igualment campió del món, no sense patiment per la incertesa del resultat final del jurat qualificador.
L'actuació dels pilots catalans a Vilanova de Prades i a Darfo Boario Terme va donar a Catalunya el títol mundial per nacions, en la seva primera actuació com a equip reconegut per la federació internacional, separat del combinat espanyol. En aquest sentit cal destacar el triomf en fèmines de Mireia Abant, seguida de la seva germana Gemma, que ha estat subcampiona. En la màxima categoria elit, Dani Comas va repetir victòria (també va vèncer a Vilanova de Prades) i, per tant, va alçar el trofeu de campió en superar el japonès Kazuki Terai, que va ser el vencedor l'any passat. A més, gai-rebé de sorpresa, Àngel Batlle va ser primer entre els sèniors fent valer, sobretot, el segon lloc aconseguit el diumenge anterior a Vilanova de Prades.
A Itàlia també van participar, de la Catalunya central, Daniel Gómez (Masquefa), sisè sènior; Josep Vilalta (Berga), dinovè sènior; Gil Rosich (Igualada), vint-i-setè mínime; Marc Seuba (Òdena), vuitè benjamí; i Gerard Trueba (Abrera), sisè poussin.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada